kontakta oss

SNABB BOKNING

  Vi hämtar skrotbilar när som helst

  Skrota Bilen Stockholm erbjuder en trygg, smidig och kostnadsfri upphämtning av ditt fordon.

  BESTÄLL HÄMTNING

   KONTAKTA OSS

   Att skrota bilen ska vara enkelt och smidigt.

   Ring Oss :                           070–098 19 82
   Måndag – Fredag :         07:00am – 06:00pm
   Lördagar :                        08:00am – 03:00pm

   GLÖM INTE REGISTRERINGSBEVIS!

   När du lämnar ditt fordon till oss för skrotning är det viktigt att du har Del 2 av registreringsbeviset påskrivet. Registreringsbeviset består av två delar, del 1 som är blå och del 2 som är gul. Det undertecknade registreringsbeviset tar vi hand om och är en förutsättning för avregistreringen.
   Den gamla sortens registreringsbevis är fortfarande giltigt, om du inte har fått ett nytt tvådelat registreringsbevis.

   Om du inte kan hitta det senaste utfärdade registreringscertifikatet del 2 som visas på Foto.
   Observera att du måste ha det senast utfärdade registreringsbeviset

   Kontakta oss för frågor om skrotning av din bil.

   Ring Oss och Boka

   070–098 19 82

   Öppettider för att ringa är:

   Vardagar 07-18
   Lördagar 08-15
   Söndagar: stängt.

   Bokning via formuläret går att göra dygnet runt

   Skrota Bilen Stockholm

   Vår miljövänliga process att

   Skrota Bilen Stockholm strävar efter en förbättrad miljö i samhället genom att erbjuda gratis upphämtning och skrotning av ditt fordon i tex Huddinge, Globen, Sköndal, Uppland Väsby, Salem, Rönninge, Järna, Hägersten, Solna, Farsta, Älta, Tyresö C, Sollentuna, Enskede, Hallunda, Norsborg, Södertalje, Vendelsö, Skärholmen, Kungens Kurva, Hanninge, Vårby, Vårberg, Tumba, Botkyrka, Hökarängen, Rågsved, Hammarby, Nacka, Järna, Gnesta, Nykvarn.

   Bokning

   För att skrota ditt fordon hos oss, fyll i formuläret här, därefter ordnar vi med en snabb och smidig upphämtning från din adress helt kostnadsfritt i hela Stockholm. Det enda du behöver tänka på är registreringsbevis (del 2) och legitimation. Det har aldrig varit enklare att skrota bilen!

   Registreringsbevis

   Ta fram den gula delen av ditt registreringsbevis (del 2) och skriv under. Det är viktigt att det är det senaste utfärdade registreringsbeviset. Registreringsbeviset medföljer till skroten där vi samlar in data som registreras hos transportstyrelsen. Transportstyrelsen kommer inte att skicka ut ett brev om avregistrering, däremot kan du själv gå in på Transportstyrelsens hemsida för att undersöka status på fordonet

   Upphämtning

   Vi på Skrota Bilen Stockholm ansvarar för upphämtningen av många fordon varje dag och vi arbetar aktivt med att underlätta för dig som kund. Vårt mål är att alltid vara det självklara valet när ditt fordon inte längre fyller sin funktion och vi tillhandahåller stor service och lång erfarenhet av skrotning. Luta dig tillbaka och se hur enkelt det kan vara att skrota bilen!